Coneix-nos

«Sabors» és un petit restaurant situat al port de Masnou, envoltat pel Mediterrani i la serrada Litoral, amb olor de mar i sabor asiàtic. Un espai per traslladar-te a través del menjar a aquest màgic continent. Després de viatjar durant anys per motius de treball, per diferents països com la Xina, el Japó, l’Índia, Tailàndia, Vietnam, Indonèsia, Birmània, etc., t’enamores dels seus paisatges, la seva cultura, la seva gent, fins i tot la seva espiritualitat i sobretot de les seves olors, el seu menjar i els seus sabors. Per això va néixer «Sabors», per satisfer la il·lusió d’oferir aquelles experiències culinàries viscudes, adaptades al producte, la frescor i essència mediterrània.

Nosaltres

Al capdavant de «Sabors» està Gradry Sow, d’origen Senegalès, responsable de la cuina, gran viatger i coneixedor del menjar asiàtic i el sushi. Un mestre de les espècies i descobridor de sabors. Els seus orígens africans són un valor afegit per a «Sabors». Amb gran experiència adquirida en el seu recorregut per diversos espais de sushi. Marta i Javier, després d’anys de viatges a l’Índia i diversos països asiàtics on fabricaven tèxtil i articles per a la llar, decideixen establir-se entre Eivissa i Barcelona, ​​compartint les experiències viscudes en tants viatges. D’allí i juntament amb Gadry neix la idea de «Sabors» que finalment s’obre al port del Masnou.

Menjar

A «Sabors» podràs gaudir des d’un sushi perfectament elaborat de forma tradicional, a l’sushi creatiu, fresc i nou, sempre amb productes de màxima qualitat. Tractem el producte per als nostres makis, niguiris, uramakis i sashimis amb màxim respecte i pulcritud, seguint la tradició i sentint l’essència dels grans mestres asiàtics. Tot i que ens permetem la llicència d’adaptar-lo i jugar amb els nostres temps, aportant nous sabors i combinacions, fins a aconseguir una explosió de sensacions, fent-nos gaudir del gust, la vista, l’olor, el tacte, fins i tot l’oïda, al nostre local de decoració especial i càlida, i acompanyat sempre de bona música.